Wat een goed initiatief, vrouwen die hun krachten bundelen en samen staan voor de promotie van hun product namelijk het NL ei! Dit was voor mij een reden om mij aan te sluiten bij de mmmEggies.

Natuurlijk omdat wijzelf pluimveehouder/eierproducent zijn. Het is onze bron van inkomsten, maar ook omdat ik het belangrijk vind om het hele verhaal te vertellen over de kip en het ei. Wij houden kolonie, scharrel en freiland kippen en zijn dus van alle markten thuis! Hoe lekker en gezond en gevarieerd kan het ei zijn? Consumenten zijn vaak nog onwetend dus is het leuk om met mensen in gesprek te gaan. Dit doen we dus op beurzen en evenementen,  maar het is ook leuk om voorlichting te geven op school, of om mensen te ontvangen op je bedrijf. De mmmEggies hebben daarom voor mij iets toegevoegd, om ook buiten het bedrijf en mijn gezin iets te kunnen betekenen. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt , meedenken en helpen met organiseren, maar ook van elkaar leren. Het is leuk om op de half jaarlijkse mmmEggiedag  elkaar te ontmoeten en dan informeel samen te zijn.  We komen uit heel Nederland dus sommigen zien elkaar niet zo vaak. Het zou mooi zijn als onze club nog blijft groeien, en we nog meer aan promotie en naamsbekendheid kunnen doen vooral buiten onze sector, want daar kennen ze ons inmiddels wel als de dames met de roze blousjes! Kritisch naar ons zelf blijven kijken is natuurlijk wel belangrijk vooral wat uitstraling betreft! We zijn immers wel vrouwen!

Social media is niet meer weg te denken in deze tijd en ik denk dat daar nog meer winst te behalen is, daar ligt voor wat mij betreft voor  de mmmEggies nog wel een uitdaging!