Als ik mezelf moet omschrijven denk ik dat ik een gevoelige, ondernemende en soms wat chaotische dame/mmmEggie ben!

Een ei is een prachtig product dat zonder enige bewerking zo kan worden gebruikt. Door de unieke samenstelling van een ei bevat het super veel voedingsstoffen en het mooie is dat een ei voor iedereen betaalbaar is.

Ik ben mmmEggie geworden omdat het gewoon fantastisch is om met deze geweldige dames/meiden uit het hele land en met diverse bedrijven in vorm & omgang samen onze lekkere & gezonde eieren te promoten. Hierdoor kunnen we een duidelijk verhaal vertellen over hoe lekker en gezond eieren zijn. En dat al deze Nederlandse eieren op een verantwoorde wijze worden geproduceerd op moderne Nederlandse gezinsbedrijven. Met respect voor ieders eigen keuze van ondernemen.

Voor de toekomst als mmmEggies zijn er tal van mogelijkheden bijv. beurzen, sociale media enzovoort om een positief geluid te laten horen over het Nederlandse EI. Met meer de nadruk op de girlpower & gezondheid van het EI. Hierdoor nog meer de boodschap verspreiden: een ei per dag mag! Om zo ook andere legpluimveehoudsters te stimuleren om zich bij ons aan te sluiten.

Samen staan we sterk!