Ik ben Chantal Bouwhuis: een gezellige, spontane, betrouwbare meid die van aanpakken weet. Samen met mijn man en schoonouders runnen wij een pluimvee- en akkerbouw bedrijf en we hebben ook een medewerker in dienst die mee helpt in alle voorkomende werkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat uit ongeveer 91.000 kippen waarvan 44.000 Freiland (vrije uitloop) en 47.000 scharrel. Wij verbouwen ons eigen voer voor de kippen wat voor het grootste gedeelte bestaat uit tarwe en mais, dat houd in dat we zelf zaaien, onderhouden tegen ziektes en oogsten wanneer het rijp is, dit wordt dan weer gemengd met ander voer wat we aankopen van de fabriek.

Ook wij voldoen aan alle eisen voor hygiƫne, voor het voer en de gezondheid. Dat betekent dat wij voldoen aan alle IKB en KAT normen.

Omdat ik het ei een heel mooi product vind en het ook nog eens super gezond en lekker is, vind ik het belangrijk om het ei op een goede plaats te zetten omdat lang niet iedereen weet hoe gezond het ei is. Mede daarom ben ik een mmmEggie en ik vind dat door samen je krachten te bundelen je veel verder komt! Nu en natuurlijk voor in de toekomst hoop ik dat we nog heel lang van het Nederlandse ei kunnen blijven genieten en kunnen blijven promoten!