Recht door zee, sociaal, zorgzaam

Een ei is een mooi gezond product wat ik meer ben waarderen nadat ik als burger meisje bij mijn man op de boerderij kwam wonen. Een ei word met zorg geproduceerd door onze dieren met liefde te behandelen.

Ik ben een mmmEggie omdat ik vaak tegen onwaarheden aan liep qua pluimveesector. En merkte dat het gat tussen voedselproducenten en consument erg groot was. Ik was gecharmeerd van de dames van het eerste uur die vol passie het mmmEggie avontuur tegemoet gingen. En nu naar een paar jaar zelf mmmEggie te zijn weet ik dat ik hier mijn ei kwijt kan.

Hoe de toekomst van de mmmEggies eruit ziet is natuurlijk moeilijk te voorspellen. Maar ik hoop dat onze roze vlek zich nog meer verspreid door heel Nederland. Dat we de consument nog meer kunnen bereiken door meer beurzen te bezoeken en andere mooie activiteiten te organiseren. Dit alles waar het ei centraal staat.

Het zou leuk zijn als we nog een keer met minister van Landbouw om de tafel kunnen zitten maar ik denk dat ons eerlijke verhaal bij burger moet komen en dat we qua politiek weinig kunnen bereiken.