mmmLian

carolien
Lian Ingebleek

Hallo mijn naam is Lian Ingenbleek, getrouwd met Koen van de Kerkhof en wij wonen in Rijkevoort. Wij hebben een pluimveebedrijf met 85.000 scharrelkippen, en momenteel nog bezig met een uitbreiding. Koen runt dit bedrijf en krijgt dagelijks hulp van zijn ouders, regelmatig van mij en van een zzp’er.

Naast mijn hulp thuis werk ik 3 dagen per week bij MSD Animal Health in Boxmeer. Voor mij is deze combinatie een prima afwisseling.

Pluimveehouders zijn voor mij te omschrijven als: ondernemers met passie, durf en lef, positief ingesteld, maar ook gevangen in regel- en wetweging. Het zijn echte ondernemers!

Graag wil ik samen met de mmmeggies… een bijdrage leveren aan een positief imago van de legpluimveesector. Dat is wat ik deze sector gun!

Met de slogan: Scoor vandaag, tik een eitje! promoten wij de sector bij onze sportverenigingen.