mmmChantal

Chantal Bouwhuis

Chantal Bouwhuis

Ons bedrijf (V.O.F.) bestaat uit 4 personen. Mijn man en ik runnen samen met de ouders van mijn man het pluimvee- en akkerbouwbedrijf. Ook hebben we een medewerker in dienst die meehelpt in alle voorkomende werkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat uit ongeveer 85.000 kippen waarvan 45.000 Freiland ( vrije uitloop) en 40.000 scharrel.
Wij verbouwen ons eigen voer voor de kippen wat bestaat uit tarwe en mais, dat houd in dat wij zelf de tarwe en mais zaaien, spuiten tegen ziektes en oogsten als het rijp is. En dan mengen met het andere voer wat wij van de fabriek aankopen.
Ook voldoen wij aan alle eisen voor de hygiene, voor het voer en de gezondheid. Dat betekend dat wij voldoen aan alle IKB en KAT normen.
Wij beleven elke dag weer veel plezier aan het werk om voor u een lekker eitje te maken! facebook_hdpi Chantal Bouwhuis