mmmCarla

Carla van de Kruys

Carla van de Kruys

Ons bedrijf is van vader op zonen overgegaan. Er is in 2000 een splitsing geweest en zo gaan 2 bedrijven hun eigen weg.
Ons bedrijf als Pluimveebedrijf Dijkerpeel Bv en Verbo Bv deze bedrijven liggen in Tungelroy en Weert.
Wij hebben 2 takken vee kippen op klein volière en vleesvarkens. Onze kippen en eieren voldoen aan alle normen en eisen die gesteld worden aan pluimvee. Mest  word gecontroleerd op salmonella, water getest op gezond drinkwater en onze kippen gebruiken geen antibiotica. Onze voerleverancier Bruekers Bv (onderdeel van Isidorus mengvoeders Bv) zorgt dat er verantwoord voer geleverd wordt voor onze kippen.
Zelf verkopen wij eieren aan huis met behulp van een eierenautomaat hier staat versheid voorop. Hier is een facebook pagina van met leuke weetjes en recepten. Zoek hem eens op!facebook_hdpi Eierenautomaat Luuëke